Samen lol maken bij de Leste Cent

 

Bij ons is het altijd gezellig. Tot op de leste cent! Weet je wat ontspanningsvereniging De Leste Cent extra bijzonder maakt? Wij hebben allemaal een (verstandelijke) beperking. Ons belangrijkste doel: samen lol maken. Klinkt goed, toch? Sluit je dan bij ons aan.

Al meer dan 10 jaar gezelligheid

Elke twee weken ontmoeten wij elkaar in wijkgebouw De Hintel in Veghel. We kennen elkaar bijvoorbeeld via ons werk bij IBN, via vereniging Vrije Vogels. Of via Animo, de dansschool voor mensen met een beperking. Van 19.30 tot 23:00 uur draaien Philip Tiemens en Wilco van Dooren de mooiste (dans)muziek. Wij buurten over van alles en nog wat. Van de dagelijkse dingen tot wat er speelt in de wereld. En als we zin hebben, wagen we natuurlijk een dansje.

 
DJ's Philip en Wilco

Allerlei leuke evenementen

Maar we doen nog veel meer! Samen met onze vrijwilligers organiseren we ieder jaar een barbecue. En begin januari houden we een nieuwjaarsreceptie. Wij werken ook samen met zorgstichting Dichterbij. Samen met hen organiseren we rond de feestdagen een kerstmarkt. En we hebben nog veel meer ideeën. Wat dacht je van een film of een voetbalwedstrijd bekijken? En we willen avonden organiseren met een speciaal thema. Alle evenementen organiseren we samen met een groep vrijwilligers.

 

Kom jij ook ?

Heb jij ook zin in zo’n supergezellige avond bij De Leste Cent? Hartstikke leuk! Bel van te voren even naar Piet of Dora Tiemens via tel. 06-513 541 18. Zij vertellen je wanneer de eerste volgende Leste Cent-avond is. En als jij voor de eerste keer komt, vangen we je op.

Tot ziens!